INFO

BLAWHI GRAPHICS - MUSTAVALKOISIA SISUSTUSPRINTTEJÄ SKANDINAAVISEEN JA MODERNIIN MAKUUN

Usein unelmat ovat ujoja haavekuvia siitä, mitä rohkeimmillaan ja sopivalla onnenkantamoisella pystyy saavuttamaan. Todellisuudessa jokainen pystyy kurkottamaan pilvenhattaroihin, kun vain uskaltaa yrittää. Blawhi Graphics on tästä pieni pilkistys, yhden naisen varovainen askel kohti omaa ja uniikkia. Seuraus siitä havainnosta, ettei skandinaavisesta kattauksesta löydy vielä ihan jokaiseen makuun mustavalkoisia sisustusprinttejä.

Hyvän julisteen löytäminen ei ole kodinlaittajalle yksinkertainen tehtävä, sillä sen pitäisi täyttää monet edellytykset: olla mielenkiintoinen mutta tarpeeksi rauhallinen, sulautua muuhun sisustukseen ja samalla nousta siitä esille, miellyttää omaa silmää olematta kuitenkaan liian nähty. Näiden vaatimusten vastapainona voi kuitenkin iloita siitä, kuinka helppoja sisustuselementtejä printit ovat: niitä kehystämällä saa vaihtelua ja tyylikästä muutosta kodin ilmeeseen.

Blawhi Graphicsin printit syntyvät rautavaaralaisessa työhuoneessa, Kristiinan kynästä ja näppikseltä. Takana vaikuttaa mielenkiinto mustavalkoiseen, typografiseen ja yksinkertaiseen graafiseen ilmeeseen. Sopivasti roisketta, tekstejä ja hahmoja - niissä on Blawhi Graphicsin printtien ydin. Lähtökohta suunnitteluun on oman silmän miellyttämisessä; silloin ehkä se sykähdyttää jotakuta toistakin. Syvällisten oivallusten sijaan on itse grafiikka pääosassa. Mustalla ja valkoisella saa aikaan monenmoista.


TILAAMINEN JA TOIMITUSEHDOT
Voimassa 10.7.2015 alkaen
  • Blawhi Graphics -sisustusprintit ovat itse suunniteltuja tuotteita. Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa, koska toiminimi ei toistaiseksi ole ALV-velvollinen. Oikeus hintojen ja toimituskulujen muutoksiin on Blawhi Graphicsilla.
  • Tuotteita voit tilata verkkokaupan kautta, sähköpostitse tai Facebookissa yksityisviestillä. Tilauksen tehtyäsi sinulle lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Verkkokaupan kautta tilatessasi voit valita maksutavaksi joko laskun tai yleisimpien suomalaisten verkkopankkien verkkomaksun. Verkkomaksut kirjautuvat heti maksetuiksi, laskusuoritukset taas noin kahden pankkipäivän sisällä. Mikäli valitset maksutavaksi laskun, se löytyy tilausvahvistuksen yhteydestä, sinisestä "Lataa lasku" -linkistä. Tilatessasi sähköpostitse tai Facebookin kautta, saat samanlaisen ennakkolaskun kuin verkkokaupastakin tilattaessa. Laskutuslisä on kaikissa tilauksissa 2 €.
  • Tilauksen tehtyäsi sinulle lähetetään 1-2 arkipäivän sisällä tilausvahvistus ja mahdollinen ennakkolasku sähköpostitse. Kun maksusuoritus näkyy Blawhi Graphicsin tilillä, printtilähetys postitetaan sinulle kahden arkipäivän kuluessa. Mahdollisista poikkeuksista toimitusajoissa ilmoitetaan erikseen. Saat sähköpostitse vahvistuksen myös toimituksesta, kun lähetys on toimitettu postin kuljetukseen.
  • Tilataksesi sinun on oltava täysi-ikäinen tai sinulla tulee olla huoltajan lupa tilauksen tekemiseen.
  • Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimittamiseen.
  • Kaikki julistetilaukset toimitetaan postitusputkeen rullattuna, jonka lähetyskulu on postin edullisimman toimitusvaihtoehdon mukaan 5,90 €. Putkeen mahtuu useita printtejä, joten postikulujen osuus on sitä pienempi, mitä enemmän tilaat. Muut tuotteet toimitetaan kirjeenä, jonka postikulu on 2,50 €. Mikäli tilaat sekä julisteita että muita tuotteita, postikulujen kokonaiskustannus on 5,90 €.
  • Mikäli pakettisi sisältö on vaurioitunut kuljetuksessa, ilmoitathan heti postissa vauriosta. Jos vaurio ei luovutustilanteessa ole havaittavissa, tee pikaisesti vahinkoilmoitus siihen postin yksikköön, joka paketin on luovuttanut.
  • Kaikilla myynnissä olevilla sisustusprinteillä on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautuksen postituskulut maksaa asiakas. Tuotteen tulee olla palautettaessa täysin uutta vastaavassa kunnossa. Otathan palautustilanteissa aina ensin yhteyttä sähköpostitse.
  • Tilatessasi tuotteita sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen voimassa oleviin toimitusehtoihin.

DO YOU WANT TO ORDER OUT OF FINLAND?

Please contact blawhigraphics@gmail.com


SEURAAMINEN JA YHTEYSTIEDOT

Blawhi Graphicsia voit seurata myös

Facebookissa: www.facebook.com/blawhigraphics
Instagramissa: @blawhigraphics

Parhaiten saat yhteyden lähettämällä postia osoitteeseen
blawhigraphics@gmail.com tai vetäisemällä hihasta sosiaalisessa mediassa.

 
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Ota yhteyttä: blawhigraphics@gmail.com