INFO

BLAWHI GRAPHICS - MUSTAVALKOISIA SISUSTUSPRINTTEJÄ SKANDINAAVISEEN JA MODERNIIN MAKUUN

Usein unelmat ovat ujoja haavekuvia siitä, mitä rohkeimmillaan ja sopivalla onnenkantamoisella pystyy saavuttamaan. Todellisuudessa jokainen pystyy kurkottamaan pilvenhattaroihin, kun vain uskaltaa yrittää. Blawhi Graphics on tästä pieni pilkistys, yhden naisen varovainen askel kohti omaa ja uniikkia. Seuraus siitä havainnosta, ettei skandinaavisesta kattauksesta löydy vielä ihan jokaiseen makuun mustavalkoisia sisustusprinttejä.

Hyvän julisteen löytäminen ei ole kodinlaittajalle yksinkertainen tehtävä, sillä sen pitäisi täyttää monet edellytykset: olla mielenkiintoinen mutta tarpeeksi rauhallinen, sulautua muuhun sisustukseen ja samalla nousta siitä esille, miellyttää omaa silmää olematta kuitenkaan liian nähty. Näiden vaatimusten vastapainona voi kuitenkin iloita siitä, kuinka helppoja sisustuselementtejä printit ovat: niitä kehystämällä saa vaihtelua ja tyylikästä muutosta kodin ilmeeseen.

Blawhi Graphicsin printit syntyvät rautavaaralaisessa työhuoneessa, Kristiinan kynästä ja näppikseltä. Takana vaikuttaa mielenkiinto mustavalkoiseen, typografiseen ja yksinkertaiseen graafiseen ilmeeseen. Sopivasti roisketta, tekstejä ja hahmoja - niissä on Blawhi Graphicsin printtien ydin. Lähtökohta suunnitteluun on oman silmän miellyttämisessä; silloin ehkä se sykähdyttää jotakuta toistakin. Syvällisten oivallusten sijaan on itse grafiikka pääosassa. Mustalla ja valkoisella saa aikaan monenmoista.

SEURAAMINEN JA YHTEYSTIEDOT

Blawhi Graphicsia voit seurata myös

Facebookissa: www.facebook.com/blawhigraphics
Instagramissa: @blawhigraphics

Parhaiten saat yhteyden lähettämällä postia osoitteeseen
blawhigraphics@gmail.com tai vetäisemällä hihasta sosiaalisessa mediassa.

 
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Ota yhteyttä: blawhigraphics@gmail.com